onsdag 29 juli 2009

ensam hemma, inte alltid lika kul

Min familj har lämnat mig ensam hemma både i villan i Mantorp och lägenheten i Mjölby. Det är väldigt skönt att vara själv hemma ibland, men om nätterna är det dock inte lika kul. Har bara sovit hemma en natt iof (natten till idag). Igår hade jag besök av mina kära vänner, när de hade gått tittade jag på film. Nu till det lite läskiga. Jag släkte alla lampor och låste huset och gick upp och satte igång filmen, efter ett tag kommer katten och vill ut. Jag går ner för trappen och ser att det lyser i hallen, snacka om att jag fick panik!
Hur kunde lamporna lysa om jag släckte dem 30min innan? Det var väldigt mysko och sjukt läskigt. Så jag somnade inte förrens fyra, då det började ljusna ute och jag var mindre rädd.

Kanske blir en till ensam natt om inte pappsen kommer hem idag och gör huset säkert igen. Jag har iaf varit jätte duktig och städat huset och lagat mat till mig som jag ska äta nu. Sedan ska jag nog ut och springa och därefter kolla igenom min packningslista, åker om 10 dagar. Sinnes !

peace

Inga kommentarer: