måndag 8 juni 2009

2 månader kvar till Magaluf !

Om exakt två månader så sitter jag på planet och ska strax landa på Mallorca/Palma Nova-Magaluf med mina snyggingar. Det är helt sjukt vad tiden har gått fort, vi bokade resan för fem månader sedan. Men det jobbiga är att vi åker i slutet av sommarlovet och då är det inget kul om man längtar för mycket, eftersom att lovet snart är slut då.

Min långhelg har varit jättebra. Följde med Linn på "Sminkparty" i fredags, vi fick testa produkter från Mary Kay och det var verkligen jättebra produkter, dock lite för höga priser för min studentplånbok. Lördagskvällen spenderades hos Sofie med en massa bra tjejer, vi åt mat, skrattade, snackade en massa och hoppade studsmatta och käka godis. En helt vanlig tjejkväll helt enkelt. Nästa lördag blir det andra bullar om vädret är bra det vill säga och det hoppas vi verkligen på. För vi har peppat i över en månad nu, så blir väldigt besvikna om det inte blir något.

Skolavslutning på fredag, gud vad fort läsåret har gått. Tänk nästa år börjar jag sista året på gymnasiet, det är helt sjukt! På fredag hinner jag inte titta på våra studenter i stångebrohallen så mycket, har fått en körlektion inbokad. Men det gråter jag inte för. Senare på eftermiddagen/kvällen blir det först kanske chill i stan och sedan drar klassen till Mantorp.

Nu ska jag göra mig iordning (klä på mig kläder). Vill även påpeka att jag inte har ägt något smink på snart två månader (snyltar andras), men det har lett till att jag får gå till skolan utan smink och det känns bra att huden har fått andas mycket. Mitt hår har även börjat växa mer för att jag har blivit MYCKET bättre på att vårda det nu, ska bara gå och klippa mig någon dag. Snart ett år sedan jag gjorde det.

Nog om det, nu ska jag chilla ett tag till innan skolan börjar. (väldigt långt inlägg, ni får stå ut).

1 kommentar:

Angelica Blick sa...

sv; det blir dock ingen flytt .. iaf inte än :) kanske senare , vad vet jag ? Men känner mig just nu mer hemma på blogspot :D hoppas du som sagt fortsätter och läser ändå? Kram!